Header Ads

Header ADS

MARADONA: Ο ΑΝΔΡΑΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ...

Κάθεσαι στον πάγκο, κοουτσάρεις την ομάδα σου εν ώρα αγώνα. Ζεις, βιώνεις έντονα το παιχνίδι, φωνάζεις εντολές, θυμώνεις με τα παιδικά λάθη, χτυπιέσαι όταν χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει εκείνη την στιγμή για σένα, παρά μόνο η ιεροτελεστία του παιχνιδιού και την στρογγυλής θεάς. Ξαφνικά αποσπάται η προσοχή σου, μ’ ένα συνειδησιακό τράνταγμα επανέρχεσαι στην πραγματικότητα. Κάποιοι, στην κερκίδα, επιτίθενται φραστικά στην γυναίκα σου. Τι κάνεις; Αν είσαι φλώρος (μεγαλο/μικρο)αστός ζητάς από την αστυνομία να την (και σε) προστατεύσει. Αν είσαι άνδρας πας και "καθαρίζεις" μόνος σου. Φοράς την ιπποτική πανοπλία, νικάς τον δράκο που βγάζει φωτιές απ’ το στόμα (βωμολοχεί), σώζεις την πριγκιποπούλα (την γυναίκα σου ντε!) και την πας στο Κάμελοτ (εεε, στο σπίτι σου ήθελα να πω…)

Δεν "μάσησε" ο Ντιεγκίτο, παράτησε τον πάγκο κι ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων για να προστατεύσει την γυναίκα του από κάποιους ανεγκέφαλους οπαδούς της Αλ Ουάσλ, οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά τόσο στην Βερόνικα Οχέδα όσο και σε κοπέλες ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, μία από αυτές γλίστρησε και έπεσε στις σκάλες. Όλα αυτά έγιναν στην αναμέτρηση της Αλ Ουάσλ με την Αλ Σαμπάμπ (η ομάδα του Ντιεγκίτο έχανε με 2-0 όταν έγινε το περιστατικό). «Κάποιοι άνθρωποι είναι δειλοί. Επιτίθενται σε γυναίκες και δεν έχουν το θάρρος να τα βάλουν με άντρες. Ανέβηκα στα επίσημα γιατί έβριζαν την γυναίκα μου. Δεν θα πρέπει να τα έχουν μαζί μου για αυτό, αλλά με αυτούς που έβριζαν την γυναίκα μου. Είναι δειλοί και όχι πραγματικοί φίλαθλοι.» Πέστα άρχοντα, έτσι πράττουν οι σωστοί άνδρες…

6 σχόλια:

  1. Στο 0:12 που τσεκάρει να δει προς τι όλη η φασαρία, παίρνει ένα βλέμμα του στυλ άμα ανέβω πάνω θα μπιπ και μπιπ και..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ντιεγκο αλανι αναψε ντουμανι, σνιφαρε γραμμη και κανε μια ευχη, οι δηθεν να ψοφησουν και τα 80's να γυρισουν!! Κοκα, μαλλιαδες, αλητια, Μαραντονα, Κανιγια, Boca Juniors... θρησκεια!!"

    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω και φανελα Μαραντονα, μη με βλεπεις ετσι εμπαθη! :P

    Και ειμαι και Μποκα!! "Ντα λε μποοοο ντα λε μπο ντα λε μπο ντα λε μποοοοοοο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.