Header Ads

Header ADS

ΜΟΥΡΙΝΙΟ, ΜΕΙΝΕ...

Οι οπαδοί της Inter βλέπουν την ομάδα τους να διανύει μια πολύ καλή χρονιά και δεν παραλείπουν να εκφράζουν την εκτίμησή τους με κάθε τρόπο στον Jose Mourinho.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχημένης χρονιάς για τους nerazzurri, καθώς τους οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, βρίσκονται ένα βήμα από το να πάρουν το πρωτάθλημα, ενώ πέρασαν και στον τελικό του Champions League, αποκλείοντας μάλιστα την περσινή κάτοχο, Barcelona.
Ο Jose Mourinho απολαμβάνει τιμές πρωθυπουργού στο Μιλάνο με τους φίλους του συλλόγου να προσπαθούν να τον πείσουν να μην φύγει από την Inter. "Mourinho μη μας αφήσεις" έγραφε ένα πανό, ενώ ένα άλλο έλεγε: "Σκέψου όπως εμείς, δράσε όπως εμείς, αγάπησε μας όπως την Inter τον μοναδικό λόγο ύπαρξης. Mourinho για πάντα και πέρα από τη ζωή".

"Mourinho και Moratti για πάντα ενωμένοι" έγραφε ένα άλλο πανό, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο εκφωνητής του σταδίου ανέφερε τρεις φορές το όνομα του Mourinho μέσα σε αποθέωση. Βέβαια το πιο εμπνευσμένο πανό απ' όλα ήταν αυτό που έλεγε: "Mourinho μείνε τουλάχιστον μέχρι το τέλος του κόσμου, τον Δεκέμβριο του 2012".

8 σχόλια:

  1. εγω φιλε μου μπαλαντερ υποκλινομαιστο μεγαλειο του κυριου
    ειναι μορφη κορυφη απιστευτος οχι μονο προπονητης αλλα και γιγας της ψυχολογιας
    αυτος που πηρε τους αναπηρους τους τελειωμενους και τους εδωσε ξανα υπαρξη στο παγκοσμιο στερεωμα
    και για κατι αλλο ανεβηκε στην εκτιμηση μου
    πηρε μια ομαδα αποδεδειγμενα χαμηλης δυναμικοτητας σε σχεση με την συμπολιτισα μιλαν και της εδωσε πνοη οραμα της εδωσε ρε παιδι μου μια ταυτοτητα
    και στο παιχνιδι αυτης
    αλλα και στο καταρακωμενο κυρος της
    για αυτο ειναι μεγαλος και τον παραδεχομαι και φυσικα στον τελικο θα ειμαι οπαδος του
    την καλημερα και τα σεβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη αυτοκρατορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Η βασίλισσα επανέρχεται. Το Τσάμπιονς Λιγκ καπαρώνεται για την επόμενη πενταετία. Ο αυτοκράτωρ Ζοζέ καταφθάνει πάνω στο άσπρο άλογό του! Αν και το όνειρό του ήταν να αντικαταστήσει τον Φέργκιουσον μετά τον τερματισμό της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεν, όπου με τη σειρά του φιλοδοξούσε να μείνει για όλη την υπόλοιπη προπονητική του καριέρα. Αλλά ποιος ξέρει πώς τα φέρνει ο καιρός. Μετά από μια χρυσή πεντατετία στη Ρεάλ μπορεί να καταφέρει να εκπληρώσει κι αυτό το όνειρό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μουρίνιο αποκλείεται να αντέξει ακόμα πολύ στην Ίντερ. Βαριέται οικτρά το κάλτσιο όπως είχε ξαναπεί, κυρίως επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός και συνεχής ίντριγκα όπως στην Αγγλία που τσακωνόταν κάθε βδομάδα με Σερ Άλεξ, Βενγκέρ και Μπενίτεθ. Στην Ιταλία προσπαθεί να βάλει φιτίλια αλλά Λεονάρτνο, Ρανιέρι είναι πολύ ξενέρωτοι. Ειδικά άμα σηκώσει και το τσουλού τον βλέπω σίγουρο για Ρεάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mpaladore συμφωνώ. Θέλω να δω όμως πως θα ανέξει (ή πως θα τον αντέξουν) στην Μαδρίτη όταν τον Καπέλο τον έφαγαν παρότι ξανάφερε την ομάδα στην κορφή γιατί δεν έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ, καβάλα πάνω στ' άσπρο άλογο μόνο ο Ντούσαν. Έτσι δεν έλεγε ο Μελισσάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ λογικές οι αντιδράσεις των οπαδών, όταν τόσα χρόνια τους πιάνουν κότσους λόγω του Μοράττι, επιτέλους ήρθε ένας που ξέρει να χειριστεί τον παρά του προέδρου ορθολογικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Μάγε. Δεν είναι μόνο τ' ότι είναι καλός προπονητής αλλά και το στυλ του. "Δένονται" οι οπαδοί με τέτοιους τύπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.