Header Ads

Header ADS

ΑΛΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Ο ΑΡΗΣ...

Τελικά εκεί στην θεσσαλονίκη είστε πολύ ... παλιοχαρακτήρες! Δεν ντρέπεστε λίγο; Τί είναι αυτά που κάνετε; Θα μας τον ξεκάνετε τον μεταφραστή και θα τό 'χετε βάρος στη συνείδησή σας!!!Τρία-τρία τ' άναβε τα πούρα απ' το ζόρι του. Όχι τίποτις άλλο μα έχει και τα βρογχικά του. Σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα. Θα τον πειράξει τόσος νταλκάς και τόσο κάπνισμα. Ευτυχώς που δεν επιτρέπονται τα οινοπνεύματα εντός γηπέδου γιατί θά 'χε κατεβάσει ίσα με τέσσερις μπουκάλες ουίσκι on the rocks!Μην ανησυχείς μεταφραστάρα μου! Απ' τον θεό θα τό 'βρουν τα παλιόπαιδα. Μη μου στεναχωριέσαι, σ' αυτήν τη χώρα δεν αναγνωρίζονται οι αξίες. "Ουδείς προφήτης στον τόπο του" πού 'χε πει κι ο κυρ Βασίλης. Καβαλιώτης ήτανε, κάτι θά 'ξερε...

ΥΓ.1 Πλάκα-πλάκα μετά την επέτειο του ενός χρόνου χωρίς πέναλτι, πάρε δύο μέσα σε τρεις μέρες. Έπιασε!
ΥΓ.2 Γκολ και φάσεις, εδώ!

6 σχόλια:

  1. Τα πέναλτι θα έχουν μεγαλύτερη αξία στα πλέι οφ και όχι τώρα που του τα δίνουν του Άρη. Το ίδιο και στην ΑΕΚ. Αλλά εκεί θα οργιάσει πάλι ο απαταιώνιος ανάδελφος έφηβος μόνιμος πρωκταθλητής πασών των Ρωσιών. Ας γίνει μια φορά να κερδίσει τα πέναλτι όποιος τα δικαιούται και μετά μιλάμε για αξιοκρατία και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι λέτε για τα πέναλντι γιατί και τα 2 ήταν..
    Εγώ αυτό που ξέρω και χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αν είδατε σημέρα το παιχνίδι θα βλέπατε την πιο φορμαρισμένη Ελληνική ομάδα...Δεν ξέρω τι θα κάνουμε την Κυριακή με τον Πανιώνιο, σήμερα πάντως στο γήπεδο έτριβα τα μάτια μου με την ομάδα. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να τελειώσει χαλαρά 5-1..Χαμήλά κρατάμε την μπάλα πάντως να ξέρετε τα μυαλά μας δεν πέρνουν αέρα...Αυτός ο Ιτάνζ είναι τερματοφυλακάρα ο άτιμος..Έσωσε την Καβάλα απο διασυρμό σήμερα....Υπάρχει ένα παιχνίδι ακόμα στην Καβάλα και θα είναι δύσκολο.
    Baladeur sorry ρε που στεναχωρήσαμε το πουλέν σου...!!!Ντε Μός άντε ρε αγόρι μου...πίσω στις τουλίπες σου...Γραφικός-αστείος-Γραφικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Animation, είπα εγώ ότι δεν ήταν; Τη διαφορά στη διάθεση να τα σφυρίξουν σημείωσα.

    Δεν έχω άποψη για το ματς, δεν μπόρεσα να το δω.
    Όμως δύο ματς σ' ένα τριήμερο δεν αρκούν για να πεις ότι είμαι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην ελλάδα...

    Όσο για το πουλέν μου, είναι παλιά καραβάνα. Θα το ξεπεράσει και θα σταθεί όρθιος στις νέες προκλήσεις των καιρών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ, τό πιασες το νόημα! Στα play off είναι αλλιώς τα κόλπα. Θυμήσου πέρυσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσοχή στον Μάκαρο έχει και την υγεία του το παλικάρι! Η εμφάνιση μας ήταν καλή, το αποτέλεσμα ήταν σχετικά καλό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προκριθήκαμε. Εχουμε τον επαναληπτικό, όπου πρέπει να δείξουμε την ανωτερότητά μας.

    Γεια σου ρε Ντε Μος γίγαντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα σε πιάσω εσένα που κοροϊδεύεις τον προπονηταρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.