Header Ads

Header ADS

Αστέρας: Απέκτησε Alloco, ανανέωσε με Goian

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φερνάντο Νικόλας Αλόκο (Fernando Nicolás Alloco). Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 30 Απριλίου 1986, υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και επέλεξε την φανέλα με το νούμερο 6. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο Αλόκο τόνισε:

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην Ευρώπη και ιδιαίτερα σε μια ομάδα με ευρωπαϊκού επιπέδου. Στην Αργεντινή όλοι γνωρίζουν τον Αστέρα. Ειδικά με τους αγώνες του Europa League η ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη φήμη. 

Εγώ παρακολούθησα την αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Σε ότι αφορά τα δικά μου αγωνιστικά χαρακτηριστικά, μπορώ να πω ότι η ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και η δύναμη μέσα στο παιχνίδι είναι στοιχεία που με διακρίνουν. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και να γνωριστώ με όλους τους συμπαίκτες μου.»

Επέκταση συμβολαίου με Goian

Ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Dorin Nicolae Goian, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016!»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.