Header Ads

Header ADS

Τα νέα του ΟΦΗ

Με διπλή προπόνηση και εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Πλατανιά. Το πρωί και το απόγευμα το πρόγραμμα του Γιάννη Πετράκη περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής, ενώ υπήρχε και δίτερμα. Ο μόνος που απουσίαζε από τις προπονήσεις ήταν ο Μονιάκης που λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς έκανε και σήμερα θεραπεία. Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 4:30 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Πλατανιά

Από αύριο Πέμπτη θα μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με αντίπαλο τον Πλατανιά. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ δίπλα στην θύρα 9 του κεντρικού γηπέδου από τις 9 π.μ.-3μμ. και από τις 6-9 μ.μ. Το κόστος των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ γα τις θύρες 1-4-5, 15 ευρώ στην θύρα 8 και 20 ευρώ στις θύρες 2-3-7. Επίσης και στο συγκεκριμένο θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά ως 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται, στις θύρες 1-4-5 και 8. Η ΕΠΣ Ρεθύμνου ζήτησε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Δευτέρας οι παίκτες της Μικτής ομάδας της Ένωσης και η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε αποδεκτό το αίτημα. Οι νεαροί αθλητές και οι συνοδοί τους θα τοποθετηθούν στην θύρα 1.

Μια σειρά από εκδηλώσεις αύριο με «πρωταγωνιστή» τον ΟΦΗ

Μια σειρά από εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί αύριο με «πρωταγωνιστές» τους παίκτες και την ομάδα του ΟΦΗ. Πιο αναλυτικά οι εκδηλώσεις με χρονολογική σειρά είναι οι εξής:

1. Αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί θα επισκεφτούν το ΒΑΚ τα παιδιά της 5ης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και θα παίξουν για λίγο ποδόσφαιρο σε ένα από τα γήπεδα του προπονητικού κέντρου.

2. Αύριο στις 3 μμ, παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο της Επισκοπής, θα επισκεφτούν επίσης το ΒΑΚ και στα πλαίσια σχολικής τους εργασίας θα πάρουν συνέντευξη από τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.

3. Το βράδυ στις 7.30 μμ. οι ποδοσφαιριστές Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος και Περο- γαμβράκης θα βρεθούν στην μπουτίκ του ΟΦΗ, θα φωτογραφηθούν και θα μοιράσουν αυτόγραφα στους φιλάθλους της ομάδας.

4. Τέλος στις 9 το βράδυ θα παραχωρηθεί δείπνο σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στην ταβέρνα «Καρνάγιο» από τον ιδιοκτήτη της Μανώλη Λημναίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.