Header Ads

Header ADS

Play off SL 2023-24 | 8η αγωνιστική | PreGame

Λιβάι Γκαρσία - Μεϊτέ
Συνέχεια στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της πρώτης εξάδας της Super League με τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής στα play off, στην οποία δεσπόζει το ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Διαβάστε τις προαναγγελίες των τριών αγώνων με βάση την επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ
Το απόλυτο έχει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Λαμία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, αφού σε επτά αναμετρήσεις μετρά ισάριθμες νίκες και με 17-0 τέρματα. Η Λαμία, πάντως, έχει καταφέρει να πάρει μια και μοναδική νίκη σε αναμέτρηση τους για το Κύπελλο Ελλάδος, η οποία της έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού το 2018-19.

Συνολικά για όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν 11 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, με 10 νίκες του Ολυμπιακού και μια της ομάδας της Φθιώτιδας. Οι Ερυθρόλευκοι αυτή τη σεζόν επικράτησαν και στην εντός έδρας αναμέτρηση τους με τη Λαμία με 5-1, αλλά στον Β’ Γύρο η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σε αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από 13 διαδοχικές ήττες εντός και εκτός έδρας.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
7 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
0 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
0 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ
ΓΚΟΛ: 17-0

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες του αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας είναι ο ΠΑΟΚ. Η τελευταία νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος στην Τούμπα, όπου επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Νάρεϊ και Κουλιεράκη.

Στις πέντε αναμετρήσεις που ακολούθησαν υπάρχουν τρεις νίκες της ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι και οι τελευταίες χρονικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το 1-1 της Τούμπας για τον Β’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος και το 2-2 της Νέας Φιλαδέλφειας για τα Playoffs. Αυτό το σερί της ΑΕΚ με τις πέντε αναμετρήσεις χωρίς ήττα, ακολούθησε αυτό του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε εννέα αγώνες αήττητος και στις δύο έδρες, με απολογισμό τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

73 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
33 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
25 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
15 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ
ΓΚΟΛ: 97-63

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ
Οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν ολοκληρωθεί με σκορ 2-0, οι δύο με νίκη του Παναθηναϊκού και η άλλη με νίκη του Άρη στη Θεσσαλονίκη για τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος.

Η νίκη του Άρη στην έδρα του για τη φετινή σεζόν έβαλε ένα τέλος σε ένα σερί που είχε δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός με επτά διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα εντός και έκτος έδρας (πέντε νίκες - δύο ισοπαλίες).

Τέσσερις αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό με αυτή τη μορφή των Playoffs και υπάρχουν δύο νίκες των Πρασίνων, μια ισοπαλία και μια νίκη των Κίτρινων.

Η ισοπαλία ήταν με σκορ 1-1 για τα περσινά Playoffs και δεν υπάρχει αγώνας που να μην σημειώθηκε τέρμα. Αυτό συμβαίνει και στα οκτώ τελευταία ματς και στις δύο έδρες, με το τελευταίο 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι στις 20 Μαρτίου 2022 για τα Playoffs στην έδρα του Άρη.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
47 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
11 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
6 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ
ΓΚΟΛ: 135-41

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.